Blue Dolphin Eco Fix & Fill 5 L.
    • Blue Dolphin Eco Fix & Fill 5 L.

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill 5 L.

    € 69,95

    (€ 13,99 per liter)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    Eco Fix & Fill is een reinigings- en onderhoudsproduct voor houten vloeren die zijn behandeld met Blue Dolphin Hardwax of Olie. Fix & Fill is huidvriendelijk, zonder chemische conserveringsmiddelen, bevat geen chloor en is biologisch afbreekbaar.

    Volumekorting

    AantalKortingU bespaart
    45%Tot € 13,99
    88%Tot € 44,77
    Aantal
    Laatste items in voorraad

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill 5 L.

     

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill is een reinigings- en onderhoudsmiddel voor houten vloeren die zijn behandeld met Blue Dolphin Hardwax-olie. Eco Fix & Fill kunt u gebruiken voor het maandelijks onderhoud. Het product voedt het hout en laat een dunne filmlaag op het oppervlak achter dat bestand is tegen slijtage. Fix & Fill is huidvriendelijk, bevat geen chloor en is biologisch afbreekbaar. Ook geschikt voor het onderhouden van stenen, geoliede houten vloeren, kruk, kunststof en PVC vloeren. Zowel huishoudelijk als projectmatig te gebruiken.

    Voordat u uw vloer gaat behandelen met Fix & Fill is het belangrijk het oppervlak goed stofvrij te maken. Vermeng 1 dopje met 1 liter water en dweil de vloer met een lichtvochtige Blue Dolphin Duodweil of Combi Vloerwisser. De droogtijd bedraagt ongeveer 10 tot 15 minuten. Wij raden aan om Blue Dolphin fix & Fill niet onverdund aan te brengen op het oppervlak.

    U kunt Eco Fix & Fill gebruiken in combinatie met Blue Dolphin Eco Multi Cleaner. Dit onderhoudsproduct heeft een ontvettende en reinigende werking en kunt u gebruiken voor het wekelijks onderhoud van uw vloer. Door beide producten te gebruiken houdt u uw vloer in een optimale staat.

    Blue Dolphin Fix & Fill is verkrijgbaar in een 1L en 5L verpakking.

    3320106
    1 Item

    Datasheet

    Inhoud
    5,0 liter
    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Fix&Fill

    Downloaden (111.73k)

    Andere kochten ook:

    ,
    5/ 5
    Blue Dolphin Eco Fix & Fill 1 L.

    Blue Dolphin Eco Fix & Fill...

    Prijs € 16,95