• Alleen online
Blue Dolphin Eco Primer 5L
  • Blue Dolphin Eco Primer 5L
  • Blue Dolphin Eco Primer 5L

Blue Dolphin Eco Concrete Primer 5L

€ 195,80

(€ 39,16 per liter)

,
5/ 5
Inclusief belasting

Eco Concrete Primer is de nieuwste generatie watergedragen, 1 component acryl lak voor harde vloeren zoals beton en microcement. De nieuw ontwikkelde formule versterkt de hechting van de aflak. 

Aantal

favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

Eco Concrete Primer is de nieuwste generatie watergedragen, 1 component acryl lak voor harde vloeren zoals beton en microcement. De nieuw ontwikkelde formule versterkt de hechting van de aflak. Tevens zorgen de minerale inhoud stoffen voor extra resistentie, slijtvastheid en duurzaamheid. De primer is makkelijke te verwerken en bevat ingrediënten die vergeling tegengaan.

Laat de Primer 2-3 uur drogen en gebruik de BD Eco Concrete Seal 2K HD als afwerking en bescherming. Er dienen 2 lagen 2K aflak aangebracht te worden. Deze Seal 2K HD aflak is zeer geschikt als afwerking voor projectmatig gebruik en zwaar belaste oppervlakken.

 


 

VERWERKING

 

1. Voor het lakken dient het te behandelen oppervlak schoon, vrij van vetten en waxen, stofvrij en droog te zijn. Gebruikte vloeren vooraf goed reinigen en ontvetten!
2.Verdun de Concrete Primer met 20% water, goed roeren. Breng de 1e laklaag royaal en gelijkmatig aan op het oppervlak met BD microvezelroller 9mm. Let op! Het verbruik van de lak hangt sterk af van het zuigend vermogen en de aard van de ondergrond. Breng bij sterk zuigende ondergronden een 2e laag primer onverdund aan na 2 uur.
3. Na 2-3 uur drogen van de primer, breng de 2e laklaag BD Eco Concrete Seal 2K HD royaal aan. Rol goed nat in nat door en zorg voor een egale uitstraling als resultaat.
4. Na 3-4 uur droging, kunt u de 3e laklaag aanbrengen. Indien de 3e laklaag na 12 uur wordt aangebracht moet de vloer (2e laag lak) licht gepolijst worden met schuurgaas korrel 320 voor een betere hechting. Vervolgens het oppervlak stofvrij maken en op dezelfde wijze de 3e en laatste laklaag aanbrengen.

Na 12 uur kan het behandelde oppervlak licht belast worden. Deze is volledig uitgehard en zwaar belastbaar na ca. 10 dagen. Verwerking, verbruik, droging en belasting zijn zeer afhankelijk van factoren zoals ventilatie, luchtvochtigheid, temperatuur etc.

Verbruik: 10-12 m²/L

bdecoconcprimer5l

Datasheet

Inhoud
5,0 liter
Merk
Blue Dolphin

Downloaden

Blue Dolphin Eco Concrete Primer

product blad

Downloaden (104.63k)

Gerelateerde artikelen bij dit item