Blue Dolphin Onderhoudswas 1 liter
    • Blue Dolphin Onderhoudswas 1 liter

    Blue Dolphin Onderhoudswas 1 liter

    € 23,30

    (€ 23,30 per liter)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    Blue Dolphin Onderhoudswas 1 Liter is een Onderhoudsproduct op basis van natuurlijke wassen. Te gebruiken op alle vloeren die behandeld zijn met Hardwax-olie of Eco Hardwax-olie. Makkelijk te verwerken met een katoenen doek, BD Hardwaxdoek of éénschijf boenmachine met witte boenpad.

     

    Volumekorting

    AantalKortingU bespaart
    33%Tot € 2,10
    6€ 6,05Tot € 36,30
    128%Tot € 22,37
    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Blue Dolphin Onderhoudswas 1 liter

    Blue Dolphin onderhoudswas  is een hoogwaardig voedend- en reinigingsmiddel. Geschikt voor de verzorging, het opfrissen en onderhouden van met Hardwax-olie behandelde houten vloeren. Ook kan dit product gebruikt worden op kurk en linoleum. Daarnaast verwijderd dit onderhoudsproduct ook hardnekkige vlekken en vervuilingen. Het reinigt, verzorgt en regenereert in één behandeling.

     VERWERKING


    1. Reinig de houten oppervlakken allereerst met een Blue Dolphin stofdoek of een stofzuiger. De met Hardwax-olie behandelde oppervlakken kunnen nu met een goed uitgewrongen Blue Dolphin Duodweil vochtig worden afgenomen. Tevens kunt u voor een nog schoner resultaat wekelijks Blue Dolphin Eco Multi Cleaner en maandelijks Blue Dolphin Eco Fix & Fill aan het water toevoegen.
    2. Onderhoudswas zeer grondig schudden of doorroeren! Ter verzorging en opfrissing 2-3 theelepels onderhoudswas per m² op het oppervlak aanbrengen en met de Blue Dolphin Polishdoek gelijkmatig verdelen.
    3. Na 1 uur droogtijd kan het oppervlak met een poetsmachine en een witte pad of droge katoenen doeken worden opgeboend.
    4. Voor de vlekverwijdering een kleine hoeveelheid onderhoudswas op een vezelvrije doek of Scotchpad doen en de vervuilde plek schoon poetsen.
    5. Vervolgens kunt u  het opgeloste vuil wegvegen en boen de plek uit.

    Blue Dolphin  Onderhoudswas is na 1 uur droog en kan indien een hogere glansgraad gewenst is uitgeboend worden. De volledige belastbaarheid wordt na 16-24 uur bereikt (20°C/50-55% rel. luchtvochtigheid).

    Verbruik Ca. 80-100 m²/l.

    3320102
    7 Items

    Datasheet

    Inhoud
    1,0 liter
    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Onderhoudswijzer

    Handleiding onderhoud

    Downloaden (328.08k)

    Blue Dolphin onderhoudswas

    product blad

    Downloaden (946.84k)

    Andere kochten ook:

    ,
    5/ 5
    Blue Dolphin Eco Multi Cleaner 1 liter

    Blue Dolphin Eco Multi...

    Prijs € 13,95