Blue Dolphin Eco Extreme UHD 2K Mat 5,5 liter
    • Blue Dolphin Eco Extreme UHD 2K Mat 5,5 liter

    Blue Dolphin Eco Extreme UHD 2K Mat 5,5 liter

    € 340,57

    (€ 61,92 per liter)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    Blue Dolphin Eco Extreme UHD 2K is de nieuwste generatie watergedragen, 2 componenten, polyurethaan lak voor houten oppervlakken.

    Aantal
    Laatste items in voorraad

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Blue Dolphin Eco Extreme UHD 2K Mat 5,5 liter

    Blue Dolphin Eco Extreme UHD 2K is de nieuwste generatie watergedragen, 2 componenten, polyurethaan lak voor houten oppervlakken. Deze nieuwste ontwikkeling lak zorgt voor een formule die zich kenmerkt door het zeer hoge vaste stoffen gehalte met een extreem hoge slijtvastheid en duurzaamheid, makkelijke verwerking en diepe matte uitstraling. BD Eco Extreme UHD (Ultra High Durability) is door deze eigenschappen zeer geschikt als afwerking voor projectmatig gebruik en houten oppervlakken die (zeer) zwaar belast worden. Verwerk Eco Extreme UHD 2K rechtstreeks op het hout in drie lagen of gebruik i.c.m. een van de Blue Dolphin grondlakken, zoals de Eco Basic, Super Basic 2K wn Super Intense 2K.

    Tevens toepasbaar als lakafwerking over de One Coat 2K Oil. Bij verwerking van de Eco Extreme UHD 2K lak over BD One Coat 2K Oil is het belangrijk het geoliede oppervlak eerst ca. 30 uur te laten drogen voordat de lak aangebracht wordt.

     

    VERWERKING

    1. Voor het lakken dient het te behandelen houten oppervlak schoon, stofvrij en droog te zijn (houtvochtigheid max. 12%).
    2. Schuur het oppervlak af met een korrel niet fijner dan 150. Zorg er na het schuren voor dat het oppervlak volledig stofvrij is.
    3. Reken vooraf uit hoeveel product u nodig heeft. Let op! Het verbruik van de lak hangt sterk af van het zuigend vermogen en de aard van de ondergrond. Om tot een goed resultaat te komen is het belangrijk dat u voldoende product aanbrengt. Houdt het verbruik aan volgens verpakking.
    4. Roer de lak. Meng component A en B zorgvuldig. Roer voor verwerking opnieuw goed door en laat daarna enkele minuten rusten. Gebruik voor verwerking de BD universele microvezelroller 9mm.
    5. Breng de 1e laklaag BD Eco Extreme UHD 2K dik aan, rol goed nat in nat door en zorg voor een egale uitstraling als resultaat. Na 3-5 uur droging, kunt u de 2e laklaag aanbrengen. U kunt als 1e laklaag ook de Eco Super Basic 2K of Super Intense 2K gebruiken, verwerk deze grondlak op dezelfde manier als de Eco Extreme UHD 2K. Bij het gebruik van deze grondlak kunt u de 2e laklaag na 12 uur aanbrengen nadat u de vloer heeft tussen geschuurd.
    6. Nadat de 2e laklaag 16 uur gedroogd heeft dient de vloer eerst gepolijst te worden met schuurgaas korrel 220 voor een betere hechting en een gladder oppervlak. Vervolgens het oppervlak stofvrij maken en op dezelfde wijze de 3e en laatste laklaag aanbrengen.

     

    Na 12 uur kan het behandelde oppervlak licht belast worden. Deze is volledig uitgehard en zwaar belastbaar na ca. 10 dagen. Verwerking, verbruik, droging en belasting zijn zeer afhankelijk van factoren zoals ventilatie, luchtvochtigheid, temperatuur etc.

     

     

    ONDERHOUD

     

    Voor het onderhoud van de Eco Extreme UHD 2K raden wij drie verschillende producten aan. Allereerst kunt u voor het wekelijks onderhoud BD Eco Multi Cleaner gebruiken. Daarnaast raden wij voor het maandelijks onderhoud de BD Soft Balm aan. Ten slotte kunt u voor het groot of jaarlijks onderhoud van uw houten vloer gebruik maken van Blue Dolphin Polish. Let hierbij wel op dat u voordat u een nieuwe laag polish aanbrengt eerst de oude laag verwijderd.

     

    BD Extreme UHD 2K is verkrijgbaar in een 5,5L verpakking.

     

    Voldoet aan de VOC-grenswaarde.

     

    Verbruik: 10-12 m²/L
    BD Extreme UHD 2K is verkrijgbaar in een 5,5L verpakking.

    Voldoet aan de VOC-grenswaarde.

    Verbruik: 10-12 m²/L

    3311222
    1 Item

    Datasheet

    Merk
    Blue Dolphin

    Downloaden

    Blue Dolphin Extreme UHD

    product blad

    Downloaden (864.4k)