Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer – wit 0,7 Ltr.
    • Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer – wit 0,7 Ltr.

    Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer – wit 0,7 Ltr.

    € 4,26

    (€ 4,26 per stuk)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    Dasty Grondige Hygiëne voor keuken & badkamer is een geconcentreerd schoonmaakmiddel specifiek voor het grondig reinigen van harde oppervlakken in de keuken en badkamer.

    Volumekorting

    AantalKortingU bespaart
    62%Tot € 0,51
    123%Tot € 1,53
    245%Tot € 5,11
    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Dasty Clean & Safe Hygiene Keuken en Badkamer – wit 700 ml

    Dasty Grondige Hygiëne voor keuken & badkamer is een geconcentreerd schoonmaakmiddel specifiek voor het grondig reinigen van harde oppervlakken in de keuken en badkamer. Effectief voor de reiniging van de spoelbak, ijskast, tegels, badkuip, wc, douchevloer en alle oppervlakken die een grondige reiniging vereisen.Verwijdert ook aanslag van tuinmeubelen en is effectief voor het reinigen van vuilnisbakken en alle omgevingen waar slechte geuren kunnen voorkomen.

    N.B.Voor plastic materialen spuiten op een doek en reinigen. Wij raden aan om de compatibiliteit van het product met het materiaal te controleren door het eerst op een verborgen plek van het materiaal te testen.

    Dasty Grondige Hygiëne keuken & badkamer op ca. 20 cm afstand op het te reinigen oppervlak spuiten en afnemen met een vochtige doek of spons. In geval van hardnekkig vuil of aanhoudende geurtjes het product enkele minuten laten inwerken.

    N.B. Het product bevat chloor en kan textiel bleken. Voor gevoelige materialen test het product op een niet-zichtbare plek. Niet gebruiken op tapijten, kleding, meubelstoffen, gelakte oppervlakken en behang. Onmiddellijk spoelen na het gebruik op metalen oppervlakken. Niet gebruiken op hete oppervlakken, aluminium en natuurlijk hout.

    1110005
    24 Items

    Datasheet

    Inhoud
    0,7 liter
    Merk
    Dasty