Roger Little luchtreiniger wit 42m2
    • Roger Little luchtreiniger wit 42m2

    Stadler Form Roger Little luchtreiniger wit 42m2

    € 289,00

    (€ 289,00 per stuk)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    Dankzij de 2 sensoren meet de reiniger constant de kwaliteit van de ruimtelucht en detecteert hij direct vervuiling.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Roger Little luchtreiniger wit 42m2

    Dankzij de 2 sensoren meet de reiniger constant de kwaliteit van de ruimtelucht en detecteert hij direct vervuiling. De luchtkwaliteitsindicator houd je op de hoogte van wanneer de luchtkwaliteit verslechtert door van kleur te veranderen. Met de automatische modus past de luchtreiniger zijn reinigingsprestaties aan, aan wat op dat moment nodig is. Het apparaat beschikt onder andere ook over een nachtmodus en indicator die aangeeft wanneer het filter vervangen moet worden.

    Stadler Form Roger Little Luchtreiniger verwijdert schadelijke verontreinigende stoffen, gassen en geuren. Met behulp van de geïntegreerde luchtkwaliteitsindicator en de intelligente automatische modus past Roger Little de reinigingsprestaties automatisch aan.

    Filters

    Standaard wordt bij de Stadler Form Roger en Roger Little een filterpakket geleverd voorzien van 'Dual Filter Technologie'. Het Dual Filter is een combinatie van een HEPA filter en een actieve koolstoffilter. Het HEPA filter verwijdert verontreinigende stoffen uit de lucht, zoals (fijn) stof, pollen, virussen en bacteriën. De actieve koolstoffilter absorbeert de in de lucht aanwezige gassen (slechte geuren, tabaksrook, formaldehyde, tolueen, vluchtige organische stoffen) en filtert ze uit de lucht.

    SPECIFICATIES

    • Snelheidsniveau automatisch aangepast
    • 5 snelheidsniveaus
    • Afmetingen: 320 x 447 x 159 mm
    • Nachtmodus ( 3LED dimniveaus)
    • Filtertimer en vervangingsherinnering
    • Gewicht: 5,5 kg
    • Grootte van de kamer: tot 42 m2
    92667

    Andere kochten ook: