SUN OPTIMUM ALL IN 1 CITROEN VAATWASCAPSULES 18 STUKS
    • SUN OPTIMUM ALL IN 1 CITROEN VAATWASCAPSULES 18 STUKS

    SUN OPTIMUM ALL IN 1 CITROEN VAATWASCAPSULES 18 STUKS

    € 6,99

    (€ 0,39 per tablet)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    Sun Optimum All in 1 Citroen Vaatwascapsules zorgen voor een uitstekende reiniging, een stralende glans en een frisse geur.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    SUN OPTIMUM ALL IN 1 CITROEN VAATWASCAPSULES

    Het beste van vaatwaspoeder en gel gecombineerd in één all in one capsule voor een schone en glanzende vaat.

    De capsules verwijderen de meest hardnekkige vlekken, zoals aangekoekte etensresten, zelfs zonder voor te spoelen en hebben een frisse citroengeur. Eén vaatwascapsule is voldoende om je vaat heerlijk fris te laten ruiken.

    Met zout en spoelglansmiddel
    Aan de vaatwastabletten is zout en spoelglans toegevoegd. Het toegevoegde zout heeft een antikalkeffect. Het verzacht het water tijdens het proces zodat er geen kalkaanslag op je glaswerk ontstaat. De spoelglans zorgt voor een streeploos resultaat.

    Goed voor jou én het milieu
    Niet alleen je vaatwasmachine is gebaat bij het gebruik van Sun Optimum All in 1 Citroen Vaatwascapsules, maar ook het milieu. Al meer dan 50 jaar verbetert Sun zijn producten en de werking ervan om tot de best mogelijke vaatwasresultaten te komen. Ze zijn goed op weg naar nog meer milieuvriendelijke ontwikkelingen om zo bij te dragen aan een beter duurzaamheidsplan voor de planeet. De vaatwascapsules bevatten 70% ingrediënten van natuurlijke oorsprong (inclusief water) en zijn verpakt in oplosbaar tabletfolie.

    suvaci18
    3 Items