WOCA Intensiefreiniger 2,5 L
    • WOCA Intensiefreiniger 2,5 L
    • WOCA Intensiefreiniger 2,5 L

    WOCA Intensiefreiniger 2,5 L

    € 42,50

    (€ 17,00 per liter)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    Voor het grondig reinigen van houten oppervlakten in huis kan de Woca intensiefreiniger gebruikt worden.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    De intensiefreiniger heeft een sterk ontvettende werking en lost onder andere oude zeeplagen, vet en vuil op. De intensiefreiniger kan ook gebruikt worden vóór een basisbehandeling met olie of zeep en na een loogbehandeling.

    Gebruik van de Woca Intensiefreiniger

    Wanneer de vloer er na verloop van tijd op sommige plekken ‘’schraal’’ uitziet, of als de vloer moeilijker schoon te krijgen is, kan de vloer een opknapbeurt krijgen met de Woca intensiefreiniger en Woca onderhoudsolie. Wanneer u de vloer goed onderhoud, is de volledige opknapbeurt hooguit één keer per jaar nodig.

    Voor het reinigen met de Woca Intensiefreiniger kan dit handmatig maar ook machinaal met de boenmachine. Daarna kunt u de volgende stappen aanhouden:

    1. Gebruik 2 emmers waarin u één vult met de Woca intensiefreiniger en warm water (verhouding van 1:40) en één emmer met alleen warm water.
    2. Breng de Woca intensiefreiniger aan met een witte pad. De spons kan gebruikt worden in combinatie met de padhouder met steelaansluiting en de handpadhouder. In de tweede emmer met alleen warm water kan de spons uitgespoeld worden.
    3. De Woca Intensiefreiniger mag vervolgens intrekken maar niet opdrogen. Daarna kan met de Woca swepmop het vuil worden opgenomen.
    4. Laat vervolgens het houten oppervlak goed drogen.
    5. Wanneer het goed droog is kan gestart worden met de vervolgbehandeling met bijvoorbeeld de zeepolie of een ander onderhoudsproduct.

    Meer informatie over Woca Intensiefreiniger?

    Wilt u meer informatie voordat u aan de slag gaat met de Woca Intensiefreiniger? Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies. Neem hiervoor contact met ons op door te bellen of te mailen.

    2297218

    Datasheet

    Gewicht
    2,6 kg
    Inhoud
    2,5 liter
    Merk
    Woca