WOCA Onderhoudsolie Naturel 2,5 L
    • WOCA Onderhoudsolie Naturel 2,5 L

    WOCA Onderhoudsolie Naturel 2,5 L

    € 44,95

    (€ 17,98 per liter)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    WOCA onderhoudsolie in naturel geeft de houten vloer een afsluitende polijstbehandeling en kan worden gebruikt voor een doorlopend onderhoud van geoliede vloeren. In de bovenste poriënlaag wordt de vloer extra slijtvast en het hout krijgt een optimale finish waardoor de nerfstructuur en kleurnuances mooi uitkomen. De WOCA onderhoudsolie is te combineren met andere onderhoudsproducten van WOCA uit ons assortiment.

    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Hoe gaat u aan de slag met WOCA onderhoudsolie naturel?

    De WOCA onderhoudsolie naturel kunt u het beste als volgt gebruiken:

    1. Schudt of roer voor het gebruik de onderhoudsolie goed door.
    2. Breng de onderhoudsolie aan met een sprayflacon. Mocht de onderhoudsolie aangebracht moeten worden op kleinere oppervlakken, kan er ook gebruik worden gemaakt van een katoenen doek en bij grotere oppervlakken een boenmachine. Laat dit ongeveer 15 minuten intrekken.
    3. Vervolgens kan de onderhoudsolie gemasseerd worden in het hout met een schone en droge witte pad. Het mooiste is om dit te doen met ronddraaiende bewegingen zodat strepen worden voorkomen.
    4. Droog hierna de vloer volledig met een katoenen doek.
    5. Laat de vloer goed drogen en beloop dit niet binnen vier uur.
    6. Na de behandeling met WOCA onderhoudsolie naturel mag de vloer 24 uur niet met water in aanraking komen.
    7. Na minstens 48 uur kan de vloer behandeld worden met WOCA zeep om het inlopen van vuil te voorkomen.

    Andere WOCA onderhoudsartikelen in ons assortiment

    In onze webshop hebben wij vele onderhoudsartikelen van het merk WOCA. Naast de WOCA onderhoudsolie naturel hebben wij ook andere producten waarmee u uw houten vloer kunt onderhouden:

    1. WOCA Intensiefreiniger: de intensiefreiniger kan gebruikt worden vóór een basisbehandeling met olie of zeep. Wanneer de vloer moeilijker schoon te krijgen is en er op sommige plekken schraal uitziet, kan de WOCA Intensiefreiniger de vloer een opknapbeurt geven.
    2. WOCA Zeep: voor een regelmatige reiniging en bescherming van alle hout in huis kan de WOCA zeep worden gebruikt. Door de zeep wordt de vloer niet alleen gereinigd maar wordt er ook een klein beschermend laagje kokos- en sojavetten aangebracht op de vloer.
    3. WOCA Olieconditioner: de WOCA Olieconditioner zal een schraal geworden geoliede vloer herstellen zodat een oliebehandeling kan worden uitgesteld.
    4. WOCA Onderhoudsgel: voor het onderhoud van geoliede werkbladen, meubels en vloeren binnenshuis kan de WOCA Onderhoudsgel gebruikt worden.
    5. WOCA Diamond Active Onderhoudsolie: het doorlopende onderhoud en een afsluitende polijstbehandeling kan de WOCA Diamond Active Onderhoudsolie geven aan de geoliede vloeren.

    Neem hier een kijkje voor alle onderhoudsproducten van WOCA.

    Vrijblijvend advies

    Wij kunnen ons voorstellen dat u graag zeker wilt zijn van de producten voordat u het gebruikt op uw vloer. Daarom geven wij u graag vrijblijvend advies. Bel of mail ons en wij kijken graag met u mee naar het geschikte WOCA onderhoudsolie voor uw vloer.

    2297220

    Datasheet

    Gewicht
    2,6 kg
    Inhoud
    2,5 liter
    Merk
    Woca

    Andere kochten ook: