Dasty ontvetter Savon de Marseille – sproeikop 1 Ltr.
    • Dasty ontvetter Savon de Marseille – sproeikop 1 Ltr.

    Dasty ontvetter Savon de Marseille – sproeikop 1 Ltr.

    € 2,99

    (€ 2,99 per stuk)

    ,
    5/ 5
    Inclusief belasting

    De kracht van de reguliere Dasty ontvetter classic en Marseille zeep vormen samen een perfecte combinatie voor effectieve reiniging en een verfrissende geur.

    Volumekorting

    AantalKortingU bespaart
    62%Tot € 0,36
    123%Tot € 1,08
    245%Tot € 3,59
    Aantal

    favorite Toevoegen aan verlanglijst (0)

    Dasty ontvetter Savon de Marseille – sproeikop 1 Ltr.

    Dasty Ontvetter Marseille zeep spray (1 liter) is een ontvetter van Dasty! De kracht van de reguliere Dasty ontvetter classic en Marseille zeep vormen samen een perfecte combinatie voor effectieve reiniging en een verfrissende geur. Deze krachtige ontvetter is speciaal ontworpen om moeiteloos vet, vuil en hardnekkige vlekken te verwijderen, waardoor oppervlakken weer stralend schoon worden. De handige sproeikop zorgt voor precisie en efficiëntie in meer dan 100+ diverse toepassingen. Ideaal voor professioneel gebruik én de oplossing binnen en buiten het huis, in de garage en in de tuin: perfect voor ovens, kookplaten, afzuigkappen, grills, snijmachines, vloeren, afwas (voorbehandeling), trainingsschoenen, motorfietsen, fietsen, manchetten en kragen (voorbehandeling) en vele andere lastige vlekken.

    Bij hardnekkig vuil max. 3 minuten laten inwerken, dan afspoelen. Voor ovens: oven verwarmen op ca. 40-50°C. Voor afzuigkap filters en onderdelen: maximaal 10 min. laten weken in warm water-ontvetter (50%) oplossing, naspoelen.

    1110011
    55 Items

    Datasheet

    Inhoud
    1,0 liter
    Merk
    Dasty

    Gerelateerde artikelen bij dit item

    Andere kochten ook:

    ,
    5/ 5
    Dasty Badkamerreiniger Professional – blauw 0,7 Ltr.

    Dasty Badkamerreiniger...

    Prijs € 4,26